Wraps met kipfilet

Wraps met kipfilet

Gezond, in een handomdraai klaar, en blije gezichten omdat het zo lekker smaakt. Dat geldt voor veel gerechten waarin wraps met kipfilet gebruikt worden. Kipfilet is gezond, omdat het mager vlees is. Het is in de wok te combineren met allerlei soorten groenten, krieltjes, kruiden en saus. In een wrap verpakt is het bovendien aantrekkelijk voor kinderen. Twee eenvoudige recepten voor wraps met kipfilet.

Wraps met kipfilet en Mexicaanse bonen

Neem een pakje wraps en een pot Mexicaanse bonenmix met mais, die al met kruiden op smaak is gebracht. Snijd de kipfilet in blokjes en bak deze bruin en gaar. Voeg de bonenmix toe en verwarm. Voeg een half of heel bekertje (halfvolle) crème fraiche toe en verwarm dit mee. Verwarm de wraps en vul ze met de hete saus.

Roti wraps met kipfilet

Snijd de kipfilet in stukjes en laat ze 10 minuten in de ijskast marineren in olie en kant-en klare marinademix voor Surinaamse roti (uit een pakje). Bak de kip bruin. Voeg een zakje rotisausmix toe (uit hetzelfde pakje) en water, en breng het geheel aan de kook. Voeg een pot uitgelekte sperziebonen toe. Vul verwarmde wraps met kipfilet, rotisaus en gebakken krieltjes en geef er sandwich augurken bij.